این شرکت می تواند شکر را از هوا خارج کند!

شاید در مورد استخراج آب یا دوده از هوا به عنوان پروژه های نوآورانه شنیده باشید، اما بدون شک، افراد کمتری ذهن خود را به تبدیل دی اکسید کربن موجود در هوا به “کره” معطوف می کنند. این ایده یک شرکت استارتاپ آمریکایی است که معتقد است محصول مناسبی تولید کرده است که می تواند با کره حیوانی فعلی رقابت کند!

کره، نوعی چربی حیوانی که بدون آن بسیاری از غذاها و دسرهای خوشمزه تهیه نمی شود، عاملی خاموش برای آسیب رساندن به محیط زیست است. این ممکن است برای شما عجیب به نظر برسد، اما استخراج محصولات لب محبوب مانند کره می تواند تاثیرات زیست محیطی قابل توجهی داشته باشد. به طور کلی برای توسعه صنایع لبنی (و دامپروری) باید جایگاه غذاهای مورد علاقه خود را در آینده که برای آب و هوای کره زمین اهمیت بیشتری دارد، جدی بگیریم.

در مواجهه با همین چالش، یک شرکت نوپا مستقر در آمریکا تماس گرفت مزه کردن او می گوید راه حل جالب، هیجان انگیز و فوق العاده خوبی دارد! کاتلین الکساندر، مدیر ارشد فناوری در مزه کردن در طول مصاحبه با دنیای جدید او می گوید:

ما یک محصول مشابه با کره از همان تولید کننده داریم دی اکسید کربن (که سیاره ما را گرم می کند) ما ساخته ایم که هیچ فرآیند بیولوژیکی در فرآیند تولید آن دخیل نیست.

طعم کره دی اکسید کربن او چطور است؟

مطمئناً کره به عنوان ماده اولیه برای تهیه بسیاری از غذاها کم نیست، اما هیچ یک از این روش ها نمی توانند ادعا کنند که در ایجاد هوای پاک برای خنک کردن کره زمین موثر هستند. مزه کردن آنها در توصیف فناوری خود می گویند که تیم آنها از یک فرآیند پتروشیمی به نام سنتز فیشر-تروپش استفاده می کند.فیشر-تروپش) برای تبدیل ترکیباتی مانند دی اکسید کربن، متان و زغال سنگ به هیدروکربن. این هیدروکربن ها به نوبه خود می توانند با اکسیژن ترکیب شوند و اسیدهای چرب و سپس چربی تولید کنند.

فرآیند تولید کره از دی اکسید کربن موجود در هوا
فرآیند تولید کره از دی اکسید کربن موجود در هوا

اسکندر به نیوساینتیست توضیح داد که تیم مزه کردن پس از انجام فرآیند فوق، او این ماده را به آب، یک امولسیفایر و مقداری روغن رزماری اضافه می‌کند تا به مخلوط طعم «گیاهی» بدهد.

این فرآیند می‌تواند دو پرنده را با یک سنگ بکشد، یعنی می‌تواند با جذب کربن از جو ما تغذیه شود و از منابع تجدیدپذیر تغذیه شود تا انسان‌ها به نوعی با خوردن غذا، روش جدیدی برای تصفیه هوای اطراف داشته باشند. آنها را آنها. عجیب است، نه؟!

آیا انتظاری بهتر از این داریم؟

با این حال، جاه طلبی های دانشمندان بسیار فراتر از کره است. آنها بر این باورند که چنین فرآیندهایی در نهایت می تواند به انقلابی در صنعت کشاورزی که ما می شناسیم منجر شود. این موضوع در مقاله‌ای با عنوان «تولید غذا بدون کشاورزی» منتشر شد که سال گذشته در مجله Nature Sustainability منتشر شد. توسط چندین محقق استارت آپی از جمله Alexander منتشر و بررسی شده است.

استیون دیویس از دانشگاه استنفورد و نویسنده اصلی این مطالعه به New Scientist گفت:

فکر نمی‌کنم هرگز به نقطه‌ای برسیم که بتوانیم تمام مواد غذایی خود را به صورت صنعتی تولید کنیم، اما اگر بتوانیم با تولید چیزهایی مانند روغن‌های گیاهی (که این روزها بیشتر در گلخانه‌ها تولید می‌شوند)، روغن نخل و سویا، جلوتر برویم. ما قادر خواهیم بود برای تامین غذای خود، کاهش کاربری زمین را به معنای واقعی تری درک کنیم.

اسکندر نیز در بخشی دیگر از سخنان می گوید “اگر یک وضعیت اضطراری وجود داشته باشد، می تواند کل سیاره را برای مدت طولانی تغذیه کند.”

شاید در آینده این اتفاق بیفتد اما کره مزه کردن باید بر موانع موجود بر روی سایر غذاهای مصنوعی، مانند گوشت تولید شده در آزمایشگاه، که تولید آن گران است و فروش آن به عموم مردم دشوار است، غلبه کند. با این حال، این شرکت معتقد است که می تواند هزینه تولید کره خود را به سطح کره حیوانی که امروزه یافت می شود کاهش دهد.

نظر شما چیست؟ آیا دوست دارید از چنین محصولات کشاورزی مصنوعی استفاده کنید؟

اتاق خبر سیلور شاپ

منبع: https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/technology/51674-new-type-of-butter-with-co2

.
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.